Concert Nieuw Talent Orkest Walcheren

Op zaterdag 9 maart geeft het Nieuw Talent Orkest Walcheren het slotconcert. Het concert vindt plaats om 14:00 in de Halve Maan in Oostkapelle. Zie hieronder de flyer voor meer informatie over het concert.

Het Nieuw Talent Orkest Walcheren is een muziekproject voor volwassenen en iedereen kan meedoen. Muzikale ervaring is geen vereiste. Alle deelnemers krijgen van de deelnemende verenigingen een muziekinstrument in bruikleen. De inspirerende muzikale leiding is in handen van Petra van Antwerpen. Tijdens de repetities zijn ervaren muzikanten van de deelnemende verenigingen aanwezig om de deelnemers te helpen.

Het Nieuw Talent Orkest Walcheren is een samenwerking tussen Harmonie Voorwaarts, Muziekvereniging EMM Serooskerke, Brassband Crescendo Oostkapelle, Muziekvereniging Arnemuiden, Muziekvereniging Veereā€™s Genoegen, Muziek vereniging Vlissingen (Koninklijke Harmonie Ons Genoegen / Deltaband) en het Middelburgs Muziekkorps.